Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenalin loukkaantumishuolille jatkoa – Mikä on maajoukkuetähden tilanne?

Bukayo Saka
AOP

Bukayo Sakan loukkaantuminen säikäytti Arsenalin kannattajat viikonloppuna pelatussa Tottenham-ottelussa. Tykkimiesten päävalmentaja, Mikel Arteta ottaa kantaa tähtihyökkääjän tilanteeseen.

Bukayo Saka nilkutti ulos kentältä sunnuntaina pelatun Arsenalin ja Tottenhamin välisen ottelun loppuhetkillä. 22-vuotias supertähti joutuu jättämään varmuudella väliin keskiviikkona pelattavan Carabao Cupin kolmannen kierroksen ottelun Brentfordia vastaan.

Myös lauantaina pelattava valioliigakamppailu Bournemouthia vastaan on jäämässä väliin. Saka on pelannut Arsenalin paidassa 86 peräkkäistä valioliigaottelua, joka on seuraennätys. Putki on kuitenkin nyt vaarassa katketa.

Tykkimiesten manageri, Mikel Arteta kommentoi France 24:n mukaan hyökkääjän tilannetta seuraavasti:

– Hän linkutti melko pahasti ottelun jälkeen. Ei ole tietenkään myöskään hyvä merkki, että jouduimme ottamaan hänet pois kentältä. Hän ei ole voinut osallistua normaalisti harjoituksiin.

Sakan loukkaantuminen on luonnollisesti valtava huolenaihe Arsenalille. Joukkueen vahvuudesta puuttuu jo ennestään pitkäaikaispotilaat Jurrien Timber ja Thomas Partey.

Myös Gabriel Martinelli ja Leandro Trossard joutuivat jättämään Tottenham-pelin väliin vammojen takia. Spursia vastaan aloittanut Declan Rice joutui puolestaan tulemaan vaihtoon puoliajalla loukattuaan selkäänsä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga