Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lähde: Viime kauden maalitykki lähellä jatkosopimusta – Arsenal saamassa rukkaset?

Ollie Watkins, Aston Villa
AOP

Arsenalin pitkäaikainen siirtokohde, Ollie Watkins on lähteiden mukaan aikeissa jatkaa sopimustaan Aston Villan kanssa. Hyökkääjän nykyinen kontrahti umpeutuu vajaan kahden vuoden kuluttua.

Ollie Watkins lukeutui viime kaudella Valioliigan parhaimpien keskushyökkääjien joukkoon. Aston Villan maaliruisku oli huikeassa iskussa etenkin MM-kisatauon jälkeen. Yhteensä kauden aikana syntyi kunnioitettavat 15 maalia ja 6 maalisyöttöä.

Watkinsin voimassa oleva sopimus pitää hänet Villa Parkilla vuoteen 2025 asti, mutta hänen tulevaisuudestaan ei ole takeita. Watkinsin tiedetään olevan Arsenalin hankintalistalla ja mies on kannattanut seuraa lapsesta asti.

Tuoreiden raporttien mukaan näyttää kuitenkin siltä, että hyökkääjän ura on jatkumassa Birminghamissa runsaasta kiinnostuksesta huolimatta.

– Molemmilla osapuolilla on suuri halu solmia uusi sopimus, sillä Watkins on tärkeä osa Unai Emeryn suunnitelmia, Birmingham Mailin raportissa kerrotaan.

Watkins avasi maalihanansa viikonloppuna myös tämän kauden osalta osuttuaan Chelsean verkkoon.

Jos mies yltyy viime kauden kaltaiseen maalivireeseen, on Villalla kaikki mahdollisuudet taistella paikasta Valioliigan neljän parhaan joukossa. Tällä hetkellä Emeryn miehistö pitää hallussaan seitsemättä sijaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga