Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigaikoni avautuu raskaasta pettymyksestään siirtomarkkinoilla: “Järkytti maailmaani”

Andros Townsend
AOP

Andros Towsend paljastaa pettyneensä raskaasti, kun siirto Burnleyn riveihin kaatui siirtoikkunan viime hetkillä.

Evertonia viime kaudella edustanut Andros Townsend on edelleen ilman seuraa. Entisen Englannin maajoukkuepelaajan sopimus umpeutui Toffeesin kanssa kesällä, eikä sitä päätetty jatkaa.

Townsend on edelleen aikeissa jatkaa mittavaa peliuraansa, mutta seuraavasta työnantajasta ei ole vieläkään varmuutta. Yhtenä vaihtoehtona pidettiin Burnleyta, jonka manageriin, Vincent Kompanyyn Townsendilla on hyvät välit.

Townsend oli päässyt jo sopuun diilin henkilökohtaisista ehdoista, mutta seura päätti lopulta keskittyä nuorempiin pelaajiin. Näin ollen Towsendin sopimusta ei ikinä saatu valmiiksi.

– Kyseessä oli luultavasti yksi elämäni vaikeimmista keskusteluista, Townsend paljasti BBC:n mukaan.

– Jos olisin ollut huono ja tiesin, etten saisi sopimusta, voisin valmistautua siihen. Mutta se, että katselin taloja, katselin kouluja, mietin pelinumeroita ja sitten minulle kerrottiin, että sopimusta ei enää ole tarjolla, järkytti maailmaani.

– Esitin oman näkemykseni ja kerroin voivani olla tärkeä osa joukkuetta silloinkin, kun en pelaa. Nyt kuitenkin, kun katson Burnleyn pelaamisesta, ymmärrän täysin heidän päätöksensä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga