Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bundesliigan superlupaus kieltäytyi englantilaisseurojen lähentelyistä: “Tänne siirtyminen oli itseni kannalta paras vaihtoehto”

Benjamin Sesko
AOP

Benjamin Seskon nimi oli ahkerasti esillä kesän siirtomarkkinoilla. Lupaava hyökkääjä päätti lopulta jättää Red Bull Salzburgin taakseen ja siirtyä RB Leipzigin paitaan. Nyt pelaaja kertoo, miksi viittasi kintaalla muun muassa Manchester Unitedin ja Newcastlen lähentelyille.

Benjamin Sesko, 20, siirtyi Red Bull Leipzigiin kesällä, vaikka hänen kintereillään oli useita Euroopan jättiseuroja. Lupaavasti Bundesliigassa aloittanut Sesko on tehnyt neljään ensimmäiseen peliinsä kaksi maalia ja pelannut muutenkin lupauksia herättävästi.

Leipzig on tunnetusti toiminut loistavana kasvuympäristönä nuorille lahjakkuuksille, jotka ovat myöhemmin siirtyneet eteenpäin.

Seskon kintereillä oli kesän aikana Leipzigin lisäksi myös Manchester United ja Newcastle. Nuorukainen kertoo nyt 90minin mukaan, mitkä syyt painoivat hänen seuravalintansa taustalla.

– Totuus on se, etten ollut juurikaan osallisena tulevaisuuttani koskeviin keskusteluihin. Uskon silti, että tänne siirtyminen oli itseni kannalta paras vaihtoehto.

– Oli hyvin tärkeää siirtyä joukkueeseen, joka pelaa minulle tutulla tavalla. Tiesin jo valmiiksi, mitä minulta odotetaan, joten minun ei täytynyt käydä koko oppimisprosessia uudelleen läpi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga