Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Arsenal on luopumassa kahdesta keskikenttäpelaajastaan

Kai Havertz
AOP

Chelseasta kesällä Arsenaliin siirtyneen Kai Havertzin alku Emiratesilla on jättänyt runsaasti toivomisen varaa. Viimeisten tietojen mukaan Arsenal on pettynyt miehen otteisiin ja harkitsee tämän kauppaamistaan.

Chelsean paidassa Mestarien liigan voittoa juhlimaan päässeen Kai Havertzin ura on uudessa tilanteessa. UCL-finaalissa ratkaisumaalin tehneet saksalaispelaajan käyrä kääntyi nopeasti laskuun Thomas Tuchelin potkujen jälkeen.

Kuten aiemmin uutisoimme, muun muassa Real Madrid oli Havertzin kintereillä. Uusi työnantaja löytyi lopulta kuitenkin samasta kaupungista, kun pelaaja päätyi allekirjoittamaan peräti viiden vuoden sopimuksen Arsenalin kanssa.

Alku uuden joukkueen paidassa on kutenkin sujunut alavireisesti ja useat Gunners-fanit ovat vaatineet Havertzin penkittämistä. Mikel Artetan ryhmä on aloittanut kautensa vahvasti, mutta vapaamatkustajille ei ole käyttöä.

90min kertoo, että Arsenal on kyllästymässä Havertzin vaisuihin suorituksiin ja harkitsee tämän kauppaamista.

Samalla ovenavauksella on mahdollisesti lähdössä myös toinen entinen Chelsea-pelaaja, Jorginho.

Italian maajoukkuemiehen uskotaan karistavan Emiratesin pölyt kannoiltaan tammikuun siirtoikkunan aikana. Kokeneelle Jorginholle on siunaantunut tällä kaudella vain jämäminuutteja, eikä trendin uskota olevan muuttumassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset