Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Valioliigalegenda täräyttää mielipiteensä La Liga-komeetasta: “Mahdollisuudet nousta Englannin kaikkien aikojen parhaaksi pelaajaksi”

Real Madrid
Pixabay

Manchester Unitedin entinen puolustaja Gary Neville esittää rohkean ennusteen Real Madrid-tähden Jude Bellinghamin tulevaisuudesta. Bellingham on aloittanut säkenöivästi valkopaitojen riveissä.

Jude Bellinghamin varaan laskettiin paljon hänen siirryttyään kesällä Real Madridiin. Tästä huolimatta nuorukaisen suoritustaso on lyönyt kaikki ällikällä. Bellingham on tehnyt kuuteen La Liga-otteluun viisi maalia ja antanut yhden maalisyötön.

Vasta 20-vuotias superlahjakkuus on lukeutunut Los Blancosin parhaimpiin pelaajiin sinetöiden paikkansa Carlo Ancelottin avausmiehistössä.

Bellinghamilta odotetaan paljon myös Englannissa ja hänestä povataan Kolmen Leijonan seuraavaa soihdunkantajaa. Miehen rooli tulee todennäköisesti vain kasvamaan Gareth Southgaten miehistössä, sillä muun muassa Jordan Hendersonin jatkosta ei ole varmuutta.

Entinen Englannin maajoukkueen ja Manchester Unitedin laitapuolustaja, Gary Neville täräytti Marcalle paljon kertovan mielipiteensä Bellinghamista.

– Jos Bellingham jatkaa samalla tavalla, on hänellä kaikki mahdollisuudet nousta Englannin kaikkien aikojen parhaaksi pelaajaksi. Hän on poikkeuksellinen lahjakkuus ja hänellä on täydellinen mentaliteetti.

– Hän ennakoi aina, mitä seuraavaksi tapahtuu. Hänen alkukautensa Real Madridin ja Englannin paidassa kertoo pelaajasta, joka on toisella tasolla. Häntä on kaunis katsella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga