Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenal havittelee tähtihyökkääjää tammikuun siirtoikkunassa: “Hän todella haluaa lähteä”

Ivan Toney
AOP

Arsenal on lähteiden mukaan lähestynyt Brentfordia tarkoituksenaan hankkia itselleen Ivan Toneyn pelioikeudet. Brittihyökkääjä kärsii tällä hetkellä pelikieltoa, mutta siirto tammikuun aikana on täysin mahdollinen.

Brentfordia edustava Ivan Toney haluaa raportoidusti vaihtaa seuraa. Miehen tiedetään olevan Arsenalin hankintalistalla ja tuoreiden tietojen mukaan hän on halukas siirtymään Etihadille. Loistavassa iskussa viime kaudella ollutta hyökkääjää yhdistettiin aiemmin muun muassa Manchester Unitediin, Tottenhamiin ja Chelseaan.

27-vuotias maalitykki on pelikelpoinen jälleen tammikuussa, mutta on saanut jo luvan palata mukaan Brentfordin harjoitusvahvuuteen. Arsenalin kerrotaan tehneen jo alustavia tiedusteluja pelaajan saatavuudesta, joten Brentfordille saattaa aueta hyvä tilaisuus tehdä pelaajallaan merkittävä tili.

Siirtoasiantuntija, Fabrizio Romano kommentoi Toneyn tilannetta seuraavasti:

– Moni iso seura on kiinnostunut Toneysta ja hän on palaamassa pelikieltonsa jälkeen kentille. Hän vaihtoi agenttiaan elokuussa ja uskon, että hänelle on avautumassa loistava tilaisuus liittyä voittavaan organisaatioon.

– Kaikella kunnioituksella Brentfordia kohtaan, hän haluaa taistella pokaaleista. Arsenal on jo lähestynyt Brentfordia Chelsean tavoin. Uskon, että Toney todella haluaa lähteä.

Lähde: HITC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset