Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Steven Gerrard hankkimassa valioliigakonkarin riveihinsä: “Tilaisuus vakuuttaa meidät kyvyistään”

Jesse Lingard
AOP

Jesse Lingard on edelleen ilman sopimusta. Lähteet kertovat, että englantilaispelaajan ura on mahdollisesti jatkumassa Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Ettifaqin riveissä.

Jesse Lingard on ollut vapaa-agentti viime kauden päättymisen jälkeen. Nottingham Forest ei tarjonnut miehelle uutta kontrahtia, jonka myötä hän on ollut vapaa etsimään itselleen uutta seuraa.

Entinen ManU-pelaaja harjoitteli kesän aikana West Hamin ja MLS-seura D.C. Unitedin kanssa, mutta kumpikaan joukkue ei päätynyt tarjoamaan Lingardille sopimusta.

Tällä hetkellä miehen kerrotaan treenaavan saudijoukkue Al-Ettifaqin miehistössä ja 90minin saamien tietojen mukaan siirto saattaa toteutua lähiaikoina.

– Tunnemme Lingardin erittäin hyvin Englannista. Olen seurannut häntä monta vuotta, joten olen tietoinen hänen lahjakkuudestaan, Ettifaqin päävalmentaja, Steven Gerrard kertoi.

– Jesse on tällä hetkellä ilman seuraa, hänellä ei ole sopimusta, joten hän on vapaa harjoittelemaan kenen tahansa kanssa. Hän tulee käyttämään tilojamme, harjoittelemaan pelaajiemme kanssa ja ylläpitämään kuntoaan.

– Se antaa meille myös mahdollisuuden analysoida häntä tarkemmin. Teemme sen tulevina viikkoina. Jesse tietää, että hänellä on tilaisuus vakuuttaa meidät kyvyistään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat