Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU julkaisi tiedotteen kohupelaajan tilanteesta – Poliisitutkinta jatkuu edelleen

Antony
AOP

Manchester Unitedia edustava Antony on edelleen vakavien rikossyytteiden kohteena. Kolme naista syyttää brasilialaispelaajaa pahoinpitelyistä ja väkivaltaisesta käyttäytymisestä. ManU julkaisi pelaajan tilanteesta tiedotteen verkkosivuillaan.

Manchester Unitediin vuosi sitten siirtynyt Antony saapui Old Traffordille valtavien odotusten saattelemana. Laitahyökkääjän otteista on kuitenkin puuttunut tasaisuus ja peliesitykset ovat jättäneet toivomisen varaa muutamia väläytyksiä lukuun ottamatta.

Viime aikoina kentän ulkopuoliset ongelmat ovat kuitenkin nostaneet päätään ja pelilliset ongelmat ovat olleet Antonyn pienin huolenaihe. Vakavista rikossyytteistä epäilty brasilialainen jätettiin ulos Unitedin vahvuudesta. Mies joutui jättämään väliin myös Brasilian syyskuussa pelaamat maaottelut.

ManU julkaisi verkkosivuillaan tiedotteen pelaajansa tilanteesta.

– Sen jälkeen, kun syytökset esitettiin ensimmäisen kerran kesäkuussa, Antony on tehnyt yhteistyötä poliisitutkimuksissa sekä Brasiliassa, että Englannissa, ja hän tekee niin edelleen.

– Manchester United on Antonyn työnantajana päättänyt, että hän jatkaa harjoittelua Carringtonissa ja on käytettävissä poliisitutkinnan jatkuessa. Tilannetta seurataan tutkinnan kehityksen mukaisesti.

– Seurana tuomitsemme väkivallan ja hyväksikäytön. Tunnustamme, että on tärkeää suojella kaikkia tässä tilanteessa mukana olevia henkilöitä, ja ymmärrämme näiden syytösten vaikutuksen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga