Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A-tähti matkalla Saudi-Arabiaan? – Napolin toiminnalla kovat seuraukset

Napoli
Pixabay

Victor Osimhenin tilanne puhuttaa edelleen ahkerasti saapasmaan mediassa. Napolin maalitykki joutui oman seuransa pilkkaamaksi, jonka myötä hänen uskotaan nostavan kytkintä tammikuussa.

Victor Osimhenin tapaus on ollut yksi italialaismedian suosituimmista puheenaiheista kuluvan viikon aikana. Kuten aiemmin uutisoimme, Napoli pilkkasi sunnuntaisessa Bologna-ottelussa rangaistuspotkussa epäonnistunutta hyökkääjää sosiaalisen median tilillään. Pelaaja ei katsonut työnantajansa toimia hyvällä ja uhkaa agenttinsa mukaan seuraa oikeustoimilla.

Osimhen oli koko viime vuoden ajan sankkojen siirtohuhujen ympäröimänä, mutta Napoli onnistui pitämään hänestä kiinni kesän siirtoikkunassa. Tuoreet tapahtuvat puhuvat kuitenkin sen puolesta, että osoite saattaa sittenkin olla vaihtumassa.

Osimhenia on linkitetty vahvasti muun muassa Chelseaan ja Real Madridiin, mutta pelaajan ura on mahdollisesti jatkumassa Euroopan rajojen ulkopuolella.

90minin saamien tietojen mukaan nimeämättömät saudiseurat taistelevat Osimhenin allekirjoituksesta, jonka myötä nigerialaistähden pelit saattavat jatkua öljyvaltiossa.

Napolin tulee luonnollisesti asettamaan pelaajalleen jälleen kerran korkean hintapyynnön, mutta olisi myös seuran etujen vastaista pitää hänestä enää väkisin kiinni.

Osimhen oli normaalisti kokoonpanossa, kun Napoli kukisti keskiviikkona Udinesen 4-1 lukemin. Hyökkääjä onnistui pelissä kertaalleen maalinteossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A