Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Camp Noulla pelataan todellinen huippukamppailu! – Ärsytetty Barca saa vastaansa Sevillan

FC Barcelona
Pexels

FC Barcelona kohtaa perjantai-iltana kotiluolassaan Sevillan. Xavi Hernandezin luotsaama katalonialaisryhmä on aloittanut kautensa murhaavasti ja lähtee otteluun valtavana ennakkosuosikkina.

La Ligan sarjataulukko näyttää tällä hetkellä erittäin mielenkiintoiselta, sillä piikkipaikkaa hallussaan pitää kaikki ottelunsa voittanut Girona. Piskuisen katalonialaisseuran naapurijoukkue FC Barcelona on kolmantena kaksi pistettä perässä.

Barca aloitti kautensa puhtaalla pelillä ottamalla voitot Villarrealista, Osasunasta, Real Betisistä ja Celta Vigosta. Edellisellä kierroksella Xavi Hernandezin miehistö joutui kuitenkin pettymään, kun Mallorca venyi 2-2 tasapeliin kotistadionillaan.

Barca kohtaa tänään illalla pelattavassa ottelussa Sevillan ja lähtee kamppailuun valtavana ennakkosuosikkina edelliskierroksen kauneusvirheestä huolimatta.

Eurokenttien kestomenestyjä Sevilla on startannut kautensa kompuroiden ja keikkuu sarjataulukon keskikastissa 12. sijalla.

Andalusialaisjoukkue on voittanut kuudesta pelaamastaan ottelusta vain kaksi ja takkiin on tullut kolmesti. Edellisellä kierroksella irtosi hieno 5-1 voitto Almeriasta, mutta tänään tiedossa on täysin eri mittaluokan haaste.

Sevilla on pystynyt haastamaan Barcaa viime vuosina, mutta tällä hetkellä Blaugranan iskukyky on toiselta planeetalta. Barca lähtee kotipeliinsä ärsytettynä ja mikä tahansa lopputulos voittoa lukuun ottamatta olisi Xavin miehistölle valtava pettymys.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga