Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelonalle voitto dramaattisten vaiheiden jälkeen – Sergio Ramos epäonnensoturina!

Jalkapallo
Unsplash

FC Barcelona ja Sevilla kohtasivat La Ligan perjantain ainoassa ottelussa. Xavi Hernandezin luotsaama Blaugrana sai raavittua lopulta tärkeät kolme pistettä, jotka irtosivat kuitenkin kaikkea muuta kuin helposti.

Barcelona sai tehdä täyden työn voiton eteen, kun Sevilla saapui vieraaksi Estadi Olimpicolle. Isäntäjoukkue Barca aloitti ottelun hallitsemalla kenttätapahtumia, mutta andalusialaisvieraat taistelivat sitkeästi vastaan.

Jose Luis Mendilibarin luotsaama Sevilla oli yllättävänkin aktiivinen hyökkäyssuuntaan, mutta parhaat tekopaikat tarjoutuivat avausjaksolla Barcelonalle. Sergio Ramosin johtama Sevilla-puolustus selvitti työnsä kuitenkin kunnialla ja tauolle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa.

Sevillalla oli omat tilaisuutensa toisella puoliajalla, mutta isäntäjoukkueen maali säästyi koskemattomana. Lopulta pelin ainoasta maalista vastasi Ramos, joka ohjasi pallon epäonnekseen omaan verkkoon.

Kotiyleisö palkitsi entisen Real Madrid-tähden raikuvin suosionosoituksin ja lauloi yhteen ääneen tämän nimeä. Vielä erikoisemman tilanteesta tekee se, että pallo päätyi Ramosille Barcan Lamine Yamalin kautta. Vasta 16-vuotias superlupaus ei ollut vielä edes syntynyt, kun Ramos oli jo voittanut ensimmäisen Espanjan mestaruutensa Real Madridin paidassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga