Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

José Mourinho ei säästellyt omiaan tappion jälkeen: “Huonoin kauden aloitukseni valmentajana”

Jose Mourinho
AOP

Genoa tarjosi Romalle todellisen tukkapöllyn torstaina. 4-1 lopputuloksen myötä Giallorossi pitää hallussaan sarjataulukon kuudettatoista sijaa.

Entisen huippuhyökkääjän, Albertino Gilardinon valmentama Genoa sai vahvan alun AS Romaa vastaan. Albert Gudmunsson avasi maalihanat jo neljän peliminuutin kohdalla. Bryan Cristante toi Roman tasoihin, mutta miehen maali jäi vieraille lopulta laihaksi lohduksi.

Mateo Retegeui osui vielä ennen puoliaikaa, jonka jälkeen Genoa meni menojaan toisella jaksolla. Morten Thorsby ja Junior Messias vastasivat pelin loppulukemista. José Mourinho otti The Independentin mukaan kantaa joukkueensa katastrofaaliseen alkukauteen. Roma on voittanut vain yhden kuudesta pelaamastaan ottelusta.

– Tämä on huonoin kauden aloitukseni valmentajana. En kuitenkaan usko, että Roma on ikinä yltänyt kahdella peräkkäisellä kaudella eurokilpailujen finaaliin.

– Meiltä puuttuu laatua, silloin kuin tietyt pelaajat eivät ole vahvuudessamme. Kun meiltä puuttuu tiettyjä pelaajia, meiltä puuttuu jämäkkyyttä. Ei kuitenkaan olisi oikein väittää, että laatumme heikkeneminen johtuisi tämän tai tuon pelaajan puuttumisesta.

– Puolustusvakauden puute johtuu koko joukkueesta – mitä tapahtuu silloin, kun menetämme hallinnan ja laskemme linjaamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A