Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:n veteraanipuolustajan tulevaisuus selvillä? – Juventus tarjoamassa jatkosopimusta

Daniele Rugani
AOP

Juventuksen Daniele Rugani nousi Lecce-ottelussa esiin ja kirjautti kauden ensimmäiset minuuttinsa. Miehen uutisoidaan neuvottelevan jatkosopimuksesta Bianconerin kanssa.

Veteraanipuolustaja Daniele Ruganin nykyinen sopimus Juventuksen kanssa on päättymässä ensi vuoden kesällä. Lähteet kertovat, että Vanha Rouva on halukas kiinnittämään kokeneen topparin Allianz Stadiumille pitkällä kontrahdilla.

Rugani pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa tiistaina kellottaen 72 minuuttia peliaikaa Lecceä vastaan. Peli päättyi Juventuksen 1-0 voittoon ja joukkueen manageri, Massimiliano Allegri ylisti Ruganin suoritusta.

– Hän pelasi kuin joku, joka on ollut Juventuksessa kahdeksan vuotta. Hän kesti yleisön buuaukset ja pelasi mahtavasti. Mikään ei häiritse häntä tällä hetkellä. Hän meni kentälle rauhallisin mielin. Hänen läsnäolonsa kentällä ei jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Isokokoinen Rugani aloitti peliuransa Empolin nuorisoakatemiassa. Matka jatkui ensimmäistä kertaa Juventukseen vuonna 2015, mutta kovan kilpailun takia paikka avauskokoonpanossa ei ole ollut missään vaiheessa selvä asia. Rugani kävi välissä lainalla myös Stade Rennaisissa sekä Cagliarissa.

Vaikka säännöllistä vastuuta ei ole todennäköisesti tälläkään kaudella luvassa, on Rugani tärkeä pelaaja Juventuksen rotaation kannalta.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A