Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Newcastle-tähti kommentoi joukkueen murskavoittoa: “En halua olla epäkunnioittava”

Callum Wilson
AOP

Newcastle murskasi Sheffield Unitedin peräti 8-0 sunnuntaina. Magpiesin hyökkääjä, Callum Wilsonin mukaan vastustajan ei ole kuitenkaan syytä painaa päätään pensaaseen.

Nousijajoukkue Sheffield Unitedin kausi on lähtenyt odotetun vaikeissa merkeissä liikkeelle. Paul Heckingbottomin valmentama Blades on hävinnyt viisi pelaamastaan kuudesta valioliigakamppailusta ja pystynyt ottamaan vain yhden tasapelipisteen.

Sarjan jumbosijaa hallussaan pitävä joukkue sai sunnuntaina Newcastlelta erittäin tylyn kylvetyksen, kun Eddie Howen suojatit latoivat taululle hurjat 8-0 lukemat. Vaikka numerot kertovat kaiken oleellisen joukkueiden välisestä tasoerosta, kehottaa Magpiesin hyökkääjä, Callum Wilson The Starin mukaan nousijajoukkuetta säilyttämään positiivisen asenteen.

– En halua olla epäkunnioittava. Kuten olemme nähneet historiassa, joskus voi tulla niitä päiviä, kun kaikki menee pieleen ja jokainen syöttö epäonnistuu. Jotkut tekemämme maalit olivat todella laadukkaita maaleja.

– He pysyivät pelissä mukana eivätkä luovuttaneet, mutta kun olet neljä tai viisi maalia edellä ja hyökkäävät pelaajat tulevat kentälle tuoreina ja haluavat tehdä maaleja, se on resepti katastrofiin vastaanottavan joukkueen kannalta. Meidän olisi ollut helppo vain pyörittää peliä, mutta kaikki halusivat onnistua maalinteossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga