Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:lle tuntuva takaisku – Jälleen yksi luottopelaaja sairastuvan puolelle

Lisandro Martinez
AOP

Manchester United joutuu tulemaan määrittelemättömän ajan toimeen ilman Lisandro Martinezia. Argentiinalaispuolustaja loukkaantui alun perin jo huhtikuussa, mutta jatkoi pelaamistaan kipujen kanssa.

Manchester United on kokenut todella kovan takaiskun, kun keskuspuolustaja Lisandro Martinezin vamma on osoittanut odotettua vakavammaksi.

Martinez loukkasi jalkaansa alun perin huhtikuussa. Vamma paheni aiemmin tässä kuussa pelatussa Arsenal-ottelussa. Tämän jälkeen argentiinalainen pelasi vielä Brightonia ja Bayern Müncheniä vastaan, mutta oli pakotettu jäämään sivuun Burleya ja Crystal Palacea vastaan pelatuista otteluista.

United tiedotti Martinezin tilanteesta verkkosivuillaan.

– Lisandro Martinez on pidemmän aikaa sivussa huhtikuussa saamansa jalkavamman pahenemisen vuoksi. Nyt on todettu, että hän tarvitsee toipumis- ja kuntoutusjakson. Arviointi on käynnissä, jotta seuraavista vaiheista voidaan päättää.

Martinezin puuttuminen on luonnollisesti kova takaisku ManU:lle. Kovaluinen argentiinalaispuolustaja ei ole ollut viime vuoden kaltaisessa vireessä, mutta on silti luutinut eleettömästi omalla tontillaan.

Miehen tarkemmasta paluuaikataulusta ei ole vielä varmuutta, jonka myötä Harry Maguirelle, Victor Lindelöfille ja Jonny Evansille on todennäköisesti avautumassa lisää vastuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga