Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU ja Crystal Palace kohtaavat toistamiseen viikon sisään – Roy Hodgsonin miehistöllä mahdoton tehtävä?

Old Trafford
Unsplash

Valioliigassa nähdään lauantaina kahdeksan ottelun kattaus. Yksi viikonlopun mielenkiintoisimmista peleistä on Manchester Unitedin ja Crystal Palacen välinen kohtaaminen.

Manchester United ja Crystal Palace kohtaavat jo toistamiseen viikon sisällä, kun joukkueet iskevät yhteen lauantaina Old Traffordilla. Edellinen liigacup-mittelö sujui pitkälti ManU:n käsikirjoituksen mukaan joukkueen liidellessä helppoon 3-0 voittoon.

Unitedin terveystilanne on kaukana parhaasta ja sivussa on liuta tärkeitä avauskokoonpanon pelaajia. Joukkueen materiaali on kuitenkin huomattavasti leveämpi kuin Palacella, jonka myötä vaakakuppi kallistuu isäntien hyväksi.

Roy Hodgsonin valmentaman Eaglesin poissaololista on niin ikään synkkää luettavaa. ManU-ottelussa loukkaantuneen Dean Hendersonin puuttuminen on valtava takaisku Palacelle. Michael Olise on edelleen sivussa reisivamman takia, joka on näkynyt alkukaudella selkeästi joukkueen pelaamisessa.

ManU lähtee kotiotteluunsa suurena ennakkosuosikkina ja isännillä on henkinen yliote edellisen ottelun perusteella. Toisaalta Palace voi kaivaa lisämotivaatiota revanssin mahdollisuudesta ja viime kaudella joukkue pystyi aiheuttamaan ManU:lle ongelmia.

Vierasjoukkueen voittomahdollisuuksia ei voida täysin poissulkea, mutta käytännössä pisteenkin ottaminen vaatisi lähes täydellistä suoritusta Old Traffordin hornankattilassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga