Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Mourinho vakuuttaa jatkavansa Italiassa saudiseuran jättitarjouksesta huolimatta

José Mourinho
AOP

AS Roma on aloittanut kautensa surkeissa merkeissä. Joukkueen manageri, vanha kehäkettu, Jose Mourinho ei ole saanut ryhmäänsä toivontunlaiseeen iskuun. Portugalilaisen työpaikan on uskottu olevan vaarassa, mutta mies itse vakuuttaa jatkavansa sopimuksensa loppuun.

AS Roman synkkääkin synkempi alkukausi jatkui edellisessä ottelussa Genoan käsittelyssä. Ikuisen kaupungin ylpeys jäi täysin jalkoihin genovalaisten jyrätessä helppoon 4-1 kotivoittoon. Tappion myötä, Romalla on kasassa vasta viisi pistettä ennen sunnuntaista Frosinone-ottelua.

Jose Mourinhon työpaikan on uskottu olevan vaarassa vaisujen tulosten seurauksena. Portugalilainen paljastaa Substackin mukaan saaneensa merkittävän työtarjouksen, josta hän päätti kuitenkin kieltäytyä.

– Hylkäsin kesällä valtavan tarjouksen, koska kerroin Romalle, että aion jäädä. Minä en ole ongelmien syy. En voi hyväksyä sitä ajatusta.

– Kesäkuun 30. päivään asti olen täällä taistelemassa AS Roman puolesta. Ellei Friedkin (Dan, Roman presidentti) käske minua olemaan tekemättä sitä, olen täällä ja taistelen. En ole peloissani.

Mourinho kertoi myös, että tarjouksen lähettäjänä toimi Saudi-Arabian liigassa pelaava Al-Hilal. Miehen mukaan yhdellekään managerille ei olla koskaan jätetty vastaavan kokoluokan tarjousta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A