Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcan manageri yltyi kehumaan entistä Madrid-tähteä: “Ilmiömäinen puolustaja”

Sergio Ramos
AOP

FC Barcelonan ja Sevillan välinen kamppailu on puhuttanut jälkikäteen runsaasti espanjalaismediassa. Barcan manageri, Xavi Hernandez yltyi vuolaisiin kehuihin, kun häneltä kysyttiin mielipidettä Sevilla-puolustaja, Sergio Ramosista.

Sevilla pystyi haastamaan FC Barcelonan toden teolla La Ligan huippukamppailussa. Andalusialaiset olivat moneen kertaan lähellä maalintekoa, mutta Barcan maali säilyi välillä kuin ihmeen kaupalla koskemattomana.

Isäntien maali syntyi lopulta onnen avulla, kun Sevillan puolustuksessa hienon ottelun pelannut Sergio Ramos suti pallon omaan verkkoon. Barcelonan päävalmentaja, Xavi Hernandez yltyi kehumaan pelin jälkeen entistä Real Madrid-tähteä. Miehet pelasivat vuosien ajan yhdessä Espanjan maajoukkueessa.

– En ole nähnyt häntä tai puhunut hänen kanssaan. Hän on ilmiömäinen puolustaja, joka ansaitsee kunnioitusta ollessaan tuolla tasolla tuon ikäisenä. Hän on todellinen ammattilainen.

– Maali oli erittäin epäonnekas hänen kannaltaan, mutta me hyödyimme siitä suuresti. Se on osa jalkapalloa ja elämää.

Xavi ei uskonut, että Barcan yleisön vihellyskonsertit vaikuttivat negatiivisella tavalla Ramosin pelaamiseen.

– Päinvastoin. Sergio elää tällaisia hetkiä varten ja nostaa tasoaan tärkeillä hetkillä. Hän oli epäonnekas maaliin johtaneessa tilanteessa, mutta pelasi mahtavan ottelun.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga