Valioliigan tähtisikermälle nolo tappio: “Meidän täytyy onnitella heitä”

Manchester City taipui Wolverhamptonille.

Valioliigassa nähtiin lauantaina melkoinen yllätystulos, kun Wolverhampton Wanderers nitisti pisteet Manchester Cityltä 2-1 voittonsa turvin. Kyseessä oli Pep Guardiolan miehistön kauden ensimmäinen tappio.

Wolverhampton Wanderers sai täydellisen alun, kun peliväline oli Manchester Cityn verkossa jo 13. minuutin kohdalla. Loistavan alkukauden pelannut toppari Ruben Dias ohjasi pallon omaan verkkoon.

City oli odotetusten mukaan pelillisesti niskan päällä ja joukkueelle kirjattiin avausjaksolla peräti 13 maalintekoyritystä. Sihti oli kuitenkin pahemman kerran hukassa, joten tauolle siirryttiin kotijoukkueen johtoasemassa.

Citizens jatkoi painestamistaan toisella puoliajalla. Vieraat saivat palkintonsa hieman ennen tunnin täyttymistä, kun Julian Alvarez tasoitti pelin kauniilla vapaapotkulla. Tämä jäi vieraille lopulta kuitenkin laihaksi lohduksi, kun Hee-chan Hwang sienetöi isäntien voiton hetkeä myöhemmin.

– Onnittelut Wolvesille, he pelasivat todella hyvin, Pep Guardiola tuumi. Meillä oli omat hetkemme. Viimeiset 10 tai 15 olivat kuitenkin vaikeita.

– Meillä oli ongelmia pelinrakenteluvaiheessa, jonka takia hyökkäyspelaamisemme tökki. Wolves oli meitä parempi suunnanmuutoksissa. He olivat niissä meitä vahvempia ja tekivät puolustamisestamme vaikeaa.

– Tiesimme, että tästä tulee vaikea ottelu. He pelasivat todella hyvin, joten meidän täytyy onnitella heitä.