Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Bolognalle maistuvat pisteet – Tähtipelaaja mätti hattutempun!

Riccardo Orsolini
AOP

Bologna jatkoi hyviä otteitaan sunnuntain ensimmäisessä Serie A-kamppailussa. Thiago Mottan suojatit ottivat täyden pistepotin Empolin kustannuksella. Ottelun suurin sankari oli hattutempun viimeistellyt Riccardo Orsolini. Loppulukemat kirjattiin 3-0 isäntien hyväksi.

Kolmen ottelun tasapeliputkeen juuttunut Bologna palasi voittojen tielle Serie A:ssa sunnuntaina. Thiago Mottan luotsaama joukkue on toistaiseksi voittamaton tällä kaudella, mutta ryhmällä oli allaan kolme peräkkäistä 0-0 tulosta.

Kymmentä pistettä seitsemästä ottelusta voidaan kuitenkin pitää kelvollisena suorituksena, jonka painoarvoa lisää se, että joukkueen ykköshyökkääjiin lukeutunut Marko Arnautovic vaihtoi Inter Milanin väreihin.

Bologna kohtasi sunnuntain pelissä Empolin, joka on aloittanut kautensa vaikeissa merkeissä. Edellisellä kierroksella Salernitanan kaatanut Empoli joutui jälleen pettymään ja tilille kilahti kauden kuudes tappio.

Bologna aloitti pelin vahvasti ja vyörytti hyökkäyksiä kohti vastustajan päätyä. Riccardo Orsolini aloitti maalinteon reilun parinkymmenen peliminuutin jälkeen. Sama mies oli asialla jälleen 66. minuutilla onnistuttuaan Lewis Fergusonin esityöstä.

Empoli taisteli vastaan, minkä pystyi muttei kyennyt nousemaan taisteluun pelin voitosta. Huikeassa iskussa ollut Orsolini viimeisteli hattutemppunsa lisäajan ensimmäisellä minuutilla, jonka myötä pisteet jäivät Bolognan haltuun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A