Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolilta vastine viikonlopun VAR-katastrofiin: “Elintärkeää päätöksenteon luotettavuuden kannalta”

Liverpool
Pixabay

Tottenhamin ja Liverpoolin välinen huippuottelu päättyi dramaattisten vaiheiden jälkeen Spursin 2-1 kotivoittoon. Pelin aikana nähdyistä tuomaripäätöksistä on riittänyt runsaasti jälkipyykkiä. Liverpool julkaisi verkkosivuillaan tiedotteen, jossa vastattiin PGMOL:n anteeksipyyntöön.

Yksi valioliigaviikonlopun suurimmista kamppailuista nähtiin lauantaina, kun Tottenham Hotspur sai vastaansa Liverpoolin. Pool joutui ottelussa kahden miehen vajaalle ulosajojen myötä, mutta oli taistelemassa tästä huolimatta pisteen Spursin kotiluolasta.

Lisäajan viime hetkillä syntynyt Joel Matipin oma maali ratkaisi pelin kuitenkin Tottenhamin hyväksi. Ottelun puhutuin tapahtuma nähtiin avausjaksolla, kun Poolin Luis Diaz karkasi maalintekoon.

Osuma hylättiin paitsiona, mutta jälkikäteen nähdyistä tallenteista kävi erittäin selväksi, että päätös meni tuomareilta vihkoon. Valioliigan tuomaroinnista vastaava PGMOL myönsi virheensä jälkikäteen. Liverpool antoi tilanteesta oman vastineen verkkosivuilaan.

– Tiedostamme täysin ne paineet, joiden alla otteluvalvojat työskentelevät, mutta VAR:n olemassaolon ja täytäntöönpanon pitäisi lieventää näitä paineita, ei pahentaa niitä.
Siksi on epätyydyttävää, että oikean päätöksen tekemiseen ei annettu riittävästi aikaa ja että asiaan ei puututtu jälkikäteen.

– Emme voi myöskään hyväksyä sitä, että tällaiset puutteet on jo luokiteltu “merkittäväksi inhimilliseksi virheeksi”. Kaikki tulokset olisi vahvistettava vasta uudelleentarkastelussa ja täysin avoimesti.

-Tämä on elintärkeää päätöksenteon luotettavuuden kannalta, koska se koskee kaikkia seuroja. Opittua tietoa käytetään prosessien parantamiseen, jotta varmistetaan, ettei tällainen tilanne voi toistua.

– Tällä välin tutkimme käytettävissä olevia vaihtoehtoja, koska on selvää, että asian käsittelyä on jatkettava ja ratkaisu on saatava aikaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga