Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigalegendalta kova veikkaus Cityn tappion jälkeen: “Arsenal vie mestaruuden”

Gary Neville
AOP

Entinen valioliigapuolustaja Gary Neville uskoo, että Arsenal voi voittaa Valioliigan mestaruuden tällä kaudella nähtyään Manchester Cityn tappion Wolverhamptonia vastaan.

Arsenal voitti viikonloppuna Bournemouthin vieraissa 4-0. Manchester City jäi puolestaan kauas parhaastaan kärsittyään yllättävän 2-1-tappion vieraskentällä Wolvesille. Valioliigan kärkijoukkueiden välillä on nyt vain yksi piste.

Brittifutisikoni, Gary Neville uskoo, että Arsenalilla on tällä kaudella kaikki mahdollisuudet taistella mestaruudesta, jos avainpelaajat pysyvät terveinä. Neville epäili CaughtOffsiden mukaan, ettei Cityn motivaatio ole välttämättä paras mahdollinen viime kauden menestyksen jälkeen.

– Oma veikkaukseni on, että Arsenal vie mestaruuden. Triplan voittaminen vaati luonnollisesti paljon Cityn pelaajilta ja henkilökunnalta. Heillä on edelleen luonnollisesti kaikki mahdollisuudet voittaa liiga ja kyseessä oli vain yksi ottelu.

– Tällaiset yksittäiset tulokset antavat kuitenkin muille joukkueille uskoa. City on ennenkin hävinnyt yksittäisiä otteluita, jonka jälkeen joukkue on yltynyt pitkään voittoputkeen. Joka tapauksessa heidän tappionsa rohkaisee Arsenalia. City osoitti Wolvesia vastaan inhimillisyyden merkkejä.

– Jos Arsenalin pelaajat pysyvät terveinä, on heillä loistava tilaisuus tavoitella mestaruutta tällä kaudella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga