Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Löytyykö Chelsean jättihankinnalle vielä luottoa? – “Täysin normaalia uusien pelaajien kohdalla”

Marc Cucurella
AOP

Marc Cucurellan aika Chelseassa on sujunut kaikkea muuta kuin suotuisissa merkeissä. Laitapuolustajan uskottiin olevan matkalla Manchester Unitediin, mutta siirto jäi lopulta toteutumatta. Bluesin manageri, Mauricio Pochettino kertoo edelleen luottavansa espanjalaiseen.

Marc Cucurella siirtyi Chelseaan viime vuoden kesänä valtavalla siirtosummalla. Brightonissa säkenöiviä otteita esittänyt puolustaja on kuitenkin jäänyt kauas parhaastaan Stamford Bridgellä.

Tällä kaudella miestä ei olla nähty valioliigaviheriöllä lainkaan, mutta Bluesin käskyttäjä, Mauricio Pochettino vakuuttaa 90minin mukaan luottavansa edelleen pelaajaan.

Cucurellaa linkitettiin kesällä vahvasti Manchester Unitediin, mutta kauppoja ei koskaan syntynyt.

– En voi ottaa tuohon (United-huhuihin) juurikaan kantaa, sillä asia oli urheilutoimenjohtajan, agentin ja seuran välinen asia.

– Siirtoikkunan sulkeuduttua keskustelimme toimistossani. Kerroin hänelle selkeästi, miten näen ja arvioin häntä pelaajana sekä kuuntelin hänen ajatuksiaan. Hänellä oli vaikeaa Brightonista saapumisen jälkeen. Se on kuitenkin täysin normaalia uusien pelaajien kohdalla.

– Siksi meidän luotettava häneen. Hän on meidän pelaajamme ja mielestäni hän oli todella hyvä Brightonia vastaan (Carabao Cup) keskiviikkona. Olen erittäin tyytyväinen hänen panokseensa, sillä hän suoriutui hyvin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga