Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juventus vei Serie A:n huippukamppailun! – Milan kaatui puolustajan ulosajoon

Juventus
Pixabay

Serie A:ssa nähtiin myöhään sunnuntaina kahden jättiläisen taisto, kun AC Milan ja Juventus astelivat San Siron nurmelle. Massimiliano Allegrin valmentama vierasjoukkue nousi lopulta voittoon Manuel Locatellin maalilla.

AC Milanin ja Juventuksen välinen ottelu lähti liikkeelle tunnustelevissa merkeissä. Ottelun tärkeys välittyi pelaajien otteista kummankin joukkueen vältellessä virheitä. Milan vei avausjaksolla pallonhallinnan nimiinsä, mutta asetelmat muuttuivat puoliajan loppua kohden Malick Thiawin punaisen kortin myötä.

Toinen nelivitonen sujui Juventuksen heiluttaessa tahtipuikkoa ja torinolaiset saivat palkinnon 63. minuutilla, kun Manuel Locatelli onnistui Timothy Weah’n syötöstä. Tämä riitti vieraille kolmeen pisteeseen, joka lämmitti Massimiliano Allegrin mieltä.

– Ensimmäisellä puoliajalla molemmat joukkueet puolustivat vahvasti, mutta yksittäiset hetket ratkaisevat jalkapallossa. Pystyimme Keanin (Moise) johdolla hyödyntämään miesylivoimaamme, Allegri tuumi.

– Ottelun loppua kohden meidän täytyi säilyttää hallinta, jottei Milan pääsisi iskemään vastaan. On selvää, ettei miehen ylivoimalla pelatessa pidä harhautella tai syötellä ahtaisiin väleihin, mutta meillä on riveissämme useita nuoria pelaajia. San Sirolla pelaaminen ei ole helppoa. Olen erittäin tyytyväinen pelin antiin ja haluan kiittää pelaajia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A