Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa pelataan maanantaina Lontoon paikallinen – Vaihtuuko sarjakärki?

Tottenham Hotspur Stadium
Unsplash

Tottenham ja Fulham kohtaavat Valioliigan maanantain ainoassa ottelussa. Hotspur Stadiumilla pelattavan ottelun lähtökohdat ovat selkeät Spursin ollessa selkeä ennakkosuosikki.

Valioliigassa pelataan maanantaina Lontoon paikallisottelu, kun Tottenham Hotspur saa vieraakseen Fulhamin.

Vahvavireinen Spurs on ollut alkukaudella yksi sarjan parhaimmista joukkueista ja pitää tällä hetkellä neljättä sijaa hallussaan. Kärkeen on tosin vain yksi piste eroa ja voittamalla maanantain rästipelinsä Tottenham nousee piikkipaikalle.

Ange Postecogloun miehistön tuntuvin poissaolo on Yves Bissouman puuttuminen. Pelikiellon takia sivussa oleva malilainen on ollut vahvassa vireessä alkukaudella ja tuonut valtavasti ryhtiä Spursin keskikentälle.

Bissouman puuttumisesta huolimatta Tottenham lähtee peliin suurena ennakkosuosikkina, sillä Fulhamin pelaaminen ei ole toistaiseksi vakuuttanut.

Cottagers kaatoi edellisellä kierroksella sarjajumbo Sheffield Unitedin, mutta vain kolme voittoa kahdeksasta ottelusta ei varmasti ole sellainen alku, jota Marco Silva olisi joukkueelleen toivonut.

Fulham menetti kesällä todella tärkeän palasen joukkueestaan, kun Aleksandar Mitrovic päätti karistaa Lontoon pölyt kannoiltaan. Maaliahneelle serbialaiselle ei ole löytynyt kunnollista korvaajaa, joka on näkynyt joukkueen tuloksissa.

Paikallisottelut ovat aina oma maailmansa, mutta nykyisten voimasuhteiden vallitessa kaikki puhuu Tottenhamin voiton puolesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga