Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Interin tuore hankinta herättää ihailua – Siirtopolitiikka osoitti toimivuutensa: “Todellinen neronleimaus”

Marcus Thuram
AOP

Marcus Thuram on ollut mahtavassa vireessä siirryttyään kesällä Inter Milaniin. Ranskalaistähti on tuonut kaivattua tulitukea sinimustien hyökkäykseen. Italialaisjournalisti, Giancarlo Padovan pitää Thuramin kaappaamista onnistuneena peliliikkeenä milanolaisilta.

Borussia Mönchengladbachissa vakuuttavaa jälkeä tehnyt Marcus Thuram jäi viime kauden päätteeksi ilman sopimusta. Saksalaisseura halusi pitää ykköshyökkääjästään kiinni, mutta tämä ei halunnut tehdä uutta diiliä joukkueen kanssa.

Näin ollen Ranskan maajoukkuemies oli saatavilla ilmaiseksi ja Inter Milan tarttui ensimmäisenä täkyyn. Thuram on sopeutunut uuteen ympäristöönsä nopeasti ja iskenyt yhdeksään Serie A-otteluun kolme maalia ja peräti 7 maalisyöttöä.

Inter on tällä hetkellä Serie A:n piikkipaikalla pisteen erolla paikalliskilpailijaansa AC Milaniin nähden. Arvostettu italialaistoimittaja, Giancarlo Padovan pitää Thuramin hankintaa merkittävänä onnistumisena Interiltä ja uskoo, että joukkueella kaikki saumat taistella tällä kaudella mestaruudesta.

– Interillä on sarjan vahvin ja kokonaisvaltaisin joukkue. Onneksi olkoon Marotta (Giuseppe) ja Ausilio (Piero). He ovat onnistuneet rakentamaan loistavan joukkueen pienimmällä mahdollisella budjetilla, Padovan toteaa.

– Thuramin hankinta oli todellinen neronleimaus. Kyseessä oli ilmainen siirto ja useat joukkueet halusivat tehdä sopimuksen hänen kanssaan. Uskon, että Inter ja Napoli tulevat taistelemaan Scudettosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A