Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester Cityllä todellinen mietinnän paikka – Miten käy loukkaantuneen supertähden?

Manchester City
Pixabay

Valioliigan mahtiseura Manchester City harkitsee lähteiden mukaan tarkasti jatkosopimuksen tarjoamista Kevin de Bruynelle. Loukkaantumisista kärsivä belgialainen on pystynyt pelaamaan tällä kaudella vasta yhdessä valioliigaottelussa.

Manchester City kärsi kovan takaiskun heti valioliigakauden ensimmäisillä kierroksilla, kun Kevin De Bruyne loukkaantui. Lihasvammasta kärsivän De Bruynen paluuaikataulusta ei ole tällä hetkellä varmuutta, mutta hänen uskotaan joutuvan olemaan vielä pitkään sivussa.

Citizensin monivuotinen pelillinen johtaja ehti pelata vain yhden valioliigaottelun ennen loukkaantumistaan, eikä seuraavasta ole tietoa.

32-vuotiaan De Bruynen voimassa oleva sopimus Cityn kanssa umpeutuu vuonna 2025. Taivaansinisten kerrotaan harkitsevan erittäin tarkkaan, täytyisikö miehelle sorvata uutta kontrahtia vai ei.

De Bruynen kyvyt ovat kiistattomat, mutta ikääntyvän keskikenttämiehen loukkaantumisongelmat aiheuttavat luonnollisesti runsaasti päänvaivaa Etihadin toimistolla.

De Bruyne saapui Cityyn vuonna 2015 Bundesliigassa pelaavasta Wolfsburgista 75 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan.

99 maaottelua Belgian paidassa pelannut De Bruyne on esiintynyt vuosien saatossa 358 kertaa Cityn paidassa. Toistaiseksi mies on tehnyt joukkueelleen 96 maalia ja antanut 153 maalisyöttöä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga