Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Voiko tämä pitää paikkaansa? – ManU:n jättihankinta katuu siirtoaan?

Old Trafford
Unsplash

Manchester Unitedia edustavan Casemiron jatko Old Traffordilla on tuoreiden huhujen mukaan vaakalaudalla. Brasilian maajoukkuepelaajan kerrotaan katuvan päätöstään siirtyä Unitedin paitaan ja seuran uskotaan etsivän hänelle korvaajaa.

Real Madridissa kaiken mahdollisen voittanut Casemiro saapui Manchester Unitediin puolitoista vuotta sitten valtavalla, noin 70 miljoonan euron siirtosummalla. Brasilialainen sopeutui nopeasti uuteen ympäristöönsä ja oli viime kaudella kirkkaasti yksi Unitedin parhaista pelaajista.

Casemiro toi ryhtiä Red Devilsin keskikentälle ja tartutti kovaa voitontahtoaan myös kanssapelaajiin saaden myös nämä nostamaan tasoaan.

Kuluva kausi on kuitenkin alkanut ManU:lta haastavissa merkeissä, eikä Casemirokaan ole yltänyt parhaaseensa. Mies on tehnyt pari tärkeää maalia, mutta on useamman kerran hukkunut massan mukana Punaisten Paholaisten sekavassa pelisysteemissä.

90minin saamien tietojen mukaan Casemiron ura saattaa olla jatkumassa muualla, sillä hänen kerrotaan katuvan siirtoaan sateisille saarille. Tämän lisäksi seuran kerrotaan kaavailevan hänelle korvaajaa ja esiin on noussut viime päivien aikana useita mielenkiintoisia nimiä.

Yksi näistä on Benfican 19-vuotias Joao Neves. Jos Neves saadaan naarattua tammikuussa Old Traffordille, saattaa se lisätä Casemiron lähtöhaluja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset