Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Saako Mikel Arteta vihdoin haluamansa? – Arsenal edelleen brassitähden kintereillä

Douglas Luiz
AOP

Arsenal on edelleen kiinnostunut hankkimaan Douglas Luizin Aston Villasta. Luiz on aloittanut kuluvan kauden loistavasti.

Arsenal haluaa lähteiden mukaan lisätä riveihinsä uuden keskikenttäpelaajan tammikuun siirtoikkunan aikana. Joukkueen kerrotaan tarkastelevan vaihtoehtoja sekä Euroopassa että Etelä-Amerikassa.

Tykkimiesten on raportoidu olevan kiinnostunut muun muassa Brasilian liigassa pelaavaa Fluminensea edustavasta Andresta, joka on myös Liverpoolin tarkkailun alaisena. Muun muassa Royal Antweerpiä edustava Arthur Vermeeren on niin ikään herättänyt Arsenalin huomion, mutta nuorukainen saattaa olla päätymässä FC Barcelonan haaviin.

Gunners on ollut pidemmän aikaa Aston Villaa edustavan Douglas Luizin kintereillä ja pyrkii mahdollisesti houkuttelemaan tätä riveihinsä tammikuun siirtoikkunan aikana.

Brasilialainen on ollut loistavassa iskussa tällä kaudella ja teki sunnuntaina kaksi maalia West Hamin verkkoon Villan ottaessa komean 4-1 voiton.

Arsenal jätti 90minin saamien tietojen mukaan Luizista viime vuonna peräti kolme tarjousta, jotka Aston Villa kuitenkin hylkäsi. Seuran linjan uskotaan pysyneen muuttumattomana myynnin suhteen, joten voi olla, että Mikel Arteta joutuu kääntämään katseensa kohti muita vaihtoehtoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset