Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:ssa todellinen huipputaisto! – Maalijyvänsä löytänyt kohupelaaja kohtaa vanhan seuransa

Romelu Lukaku
AOP

Serie A:ssa pelataan tänään mielenkiintoinen ottelu, kun Inter Milan ja AS Roma iskevät yhteen. Suurin mielenkiinto kohdistuu etukäteen Romelu Lukakuun, joka jätti Interin viime kauden päätteeksi sekavan siirtosaagan jälkeen.

Inter Milan vastaan AS Roma. Italian liigan huippuottelu herättää jo valmiiksi monenlaisia tunteita, mutta tällä kertaa mukana on aimo annos lisälatausta.

Nerazzurrin paidassa viime kaudella pelanneen Romelu Lukakun sukset menivät pahemman kerran ristiin sinipaitojen kanssa sen jälkeen, kun hänen samanaikaiset neuvottelunsa Juventuksen kanssa tulivat julki.

Lukakuun on kohdistunut tämän jälkeen erittäin voimakasta kritiikkiä, johon mies on kuitenkin vastannut parhaalla mahdollisella tavalla. Tätä nykyä AS Romaa edustava belgialainen on vaikuttanut löytäneensä jälleen kadonneen maalijyvänsä ja iskenyt seitsemään pelaamaansa Serie A-otteluun viisi maalia.

Kolmessa Eurooppa-liigan ottelussa Lukaku on tehnyt kolme osumaa.

Suurin valokeila on tänään Lukakun ympärillä, kun Inter ja Roma kohtaavat. Mies otti hiljattain kantaa viime kauden tapahtumiin ja epäonnistumiseensa UCL:n finaalissa.

– Jos tietäisitte, mitä oli käynnissä, ymmärtäisitte, miksen ollut henkisesti läsnä Mestarien liigan loppuottelussa. Jonain päivänä tulen paljastamaan totuuden.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A