Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Välttääkö Atletico Madrid viime vuoden kohtalon? – “Mielestäni kritiikki on joskus epäoikeudenmukaista”

Atletico Madrid
Pixabay

Atletico Madrid voitti Feyenoordin 3-2 Metropolitanolla aiemmin tässä kuussa. Diego Simeonen ryhmä toivoo saavansa toisen peräkkäisen voittonsa Mestarien liigassa, kun se kohtaa Celticin Glasgow’ssa keskiviikkoiltana.

Mestarien liigan E-lohkon tilanne on jännittävä ennen keskiviikon ottelukierrosta. Atletico Madrid pitää neljällä pisteellä kärkipaikkaa hallussaan. Samassa pistemäärässä oleva Lazio on toisena heikommalla maalierolla. Feyenoord on kolmessa pisteessä ja nollakerhossa oleva Celtic pitää perää.

Atleticolla on mahdollisuus saada toinen jalka pudotuspelikierrokselle voittamalla keskiviikkona Celticin.

Diego Simeonen suojatit janoavat paikkaa seuraavalla kierroksella, sillä viime vuonna joukkueen matka tyssäsi alkulohkoon.

Madridilaiset ovat saaneet jonkin verran kritiikkiä osakseen viime vuosien vaisusta menestyksestä Euroopan kentillä. Joukkueen keskikenttäpelaaja, Koke vastaa joukkueen saamaan arvosteluun.

– Mielestäni kritiikki on joskus epäoikeudenmukaista. Kaksi vuotta sitten Manchester City pudotti meidät puolivälierissä tasaisten otteluiden jälkeen. On totta, että viime kausi oli huono Mestarien liigassa, mutta yleisesti olemme pärjänneet hyvin.

– Tänä vuonna olemme pelanneet kaksi UCL-ottelua. Ylsimme tasapeliin Roomassa ja voitimme kotona. Olemme täällä voittaaksemme, ja vaikka meillä on ollut hyviä ja vähemmän hyviä hetkiä Mestarien liigassa, tulemme aina kilpailemaan ja antamaan kaikkemme.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga