Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenham nousi Valioliigan kärkeen – Englantilaistähti jälleen ilmiliekeissä: “Yksi alkukauden vaikuttavimmista pelaajista”

Tottenham Hotspur
Pixabay

Hotspur Stadiumilla pelattu Tottenhamin ja Fulhamin välinen koitos päättyi kotijoukkue Spursin 2-0 voittoon. Yksi pelin parhaista pelaajista oli James Maddison, joka teki isäntien toisen maalin. Asiantuntija, Jamie Carragher ylisti pelin jälkeen Englannin maajoukkuemiehen otteita.

Tottenham jatkoi vahvaa alkukauttaan maanantaina, kun Fulham kaatui lukemin 2-0. Heungmin Son aloitti maalinteon 36. minuutilla. Loistavassa vireessä oleva James Maddison lisäsi vieraiden tuskaa toisella puoliajalla iskettyään kotijoukkueen toisen maalin.

Tulos nosti edelleen tappiottoman Tottenhamin sarjan kärkipaikalle kahden pisteen erolla Manchester Cityyn ja Arsenaliin.

Maddison, joka on mättänyt yhdeksään peliin kolme maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä, keräsi ottelun jälkeen asiantuntija, Jamie Carragherin kehut. Vanha Liverpool-jäärä pitää englantilaista yhtenä alkukauden suurimmista onnistujista.

– Mielestäni hän on ollut yksi alkukauden vaikuttavimmista pelaajista. Hän on ollut erittäin hyvä, Carragher kertoi Sky Sportsin mukaan.

– Kunnia kuuluu heidän managerilleen (Ange Postecoglou). Kyseessä on hänen filosofiansa ja pelitapansa, mutta hän (Maddison) on ollut suuressa roolissa. Hän tuli sisään ja otti kymppipaidan käyttöönsä, joka kuului heidän seurahistoriansa suurimmalle pelaajalle, Harry Kanelle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga