Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenhamin sankari hehkuttaa koirankopista päässyttä tanskalaistähteä: “Hän oli kova kuin kivi”

Pierre-Emile Hojberg
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Tottenham jatkoi maanantaina hyvää alkukauden virettään voittamalla Fulhamin. Yksi pelin näkyvimmistä pelaajista oli James Maddison, joka vastasi joukkueensa jälkimmäisestä osumasta. Maddison sovitteli sankarin viittaa kuitenkin muiden harteille.

James Maddison ylistää Pierre-Emile Hojbjergin esitystä Tottenham Hotspurin eilisessä ottelussa Fulhamia vastaan. Maddison, joka teki joukkueensa toisen maalin, puhi medialle ottelun jälkeen maanantai-iltana.

Hojberg nousi ensimmäistä kertaa tällä kaudella joukkueensa avaukseen Valioliigassa, kun Yves Bissouma oli sivussa pelikiellon takia. Uskomattomassa vireessä olleen Bissakan puuttuminen näkyi Spursin pelaamisessa ajoittain, mutta Hojbergin loistavat otteet lämmittivät Maddisonin mieltä.

– Pierre oli mielestäni aivan erinomainen, Maddison kertoi TBR Footballin mukaan.

– Ei ole helppoa nousta avaukseen, kun et ole pelannut kovin paljon, varsinkaan ”Bissin” tilalle, joka on ollut loistava. Joten suuri kunnia Hojbergille, hän oli kova kuin kivi ja ilmeisesti mukana myös minun maalissani, josta hän ansaitsee kiitokset. Koko joukkue teki todella hyvää työtä.

Tottenham on sarjan ainoa joukkue Arsenalin lisäksi, joka ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä otteluakaan. Postecogloun miehistö kohtaa seuraavassa pelissään Crystal Palacen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga