Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Arsenal-puolustaja tehnyt vaikutuksen seuralegendaan: “Mikään ei pääse hänen ohitseen”

Takehiro Tomiyasu
AOP

Arsenal otti tärkeän voiton Mestarien kolmannella pelikierroksella kaatamalla Sevillan lukemin 2-1. Tulos nosti lontoolaiset B-lohkon kärkipaikalle. Yksi pelin suurimmista onnistujista oli Takehiro Tomiyasu, joka sai Gunners-legenda Ian Wrightilta kehut.

Kuten aiemmin uutisoimme, Arsenal nappasi arvokkaan voitoon tiistaina, kun Mikel Artetan ryhmä haki kolme pistettä Sevillan kotinurmelta.

Lontoolaisten kokonaisvaltainen pelaaminen oli yksi voiton avaintekijöistä ja onnistujia löytyi laajalla rintamalla. Yksi näistä oli Takehiro Tomiyasu, joka kellotti täydet minuutit Tykkimiesten puolustuksessa. Japanilaisen esitys oli Arsenalin seuralegendan, Ian Wrightin mieleen.

– Olen aina iloinen nähdessäni Tomiyasun avauksessa, koska mikään ei pääse hänen ohitseen, Wright toteaa London Worldin mukaan.

– Hän on todella luotettava ja voimakas pelaaja, joka osaa sijoittua oikein. Pallollinen pelaaminen ei tuota hänelle ongelmia, sillä hänen syöttötyöskentelynsä on korkealla tasolla. On todella harvinaista, että kukaan pystyy ohittamaan häntä. Hän esiintyy viikosta toiseen todella vakuuttavasti.

Tomiyasu kärsi kauden ensimmäisten viikkojen aikana loukkaantumisesta, mutta on toipunut jälleen täyteen pelikuntoon. Monipuolinen japanilainen nähdään yleensä oikean laitapuolustajan tontilla, mutta hän pystyy pelaamaan myös topparina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga