Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Celtic Parkilla todellista draamaa! – “Tällaista on Mestarien liigan jalkapallo”

UCL-pallo
Unsplash

Celticin ja Atletico Madridin välillä nähtiin varsin tapahtumarikas kamppailu keskiviikon Mestarien liiga-kierroksella. 2-2 tasatulokseen päättyneen ottelun lopputulos ei ollut isäntäjoukkueen maalia vartioineen Joe Hartin mieleen.

Celtic Parkilla käyty Celticin ja Atletico Madridin välinen kamppailu lähti vauhdikkaasti liikkeelle. Kyogo Furuhashi vei kotijoukkueen johtoon vain neljän minuutin jälkeen. Antoine Griezmann tasoitti ottelun 25. minuutin kohdalla ladottuaan rangaistuspotkunsa paluupallon verkon perukoille.

Luis Palma nostatti isäntien toiveita hetki tämän jälkeen, mutta Atletico nousi toisella puoliajalla uudelleen rinnalle Alvaro Moratan toimesta. Celtic pääsi pelaamaan viimeisen kymmenminuuttisen miehen ylivoimalla, kun Atleticon Rodrigo De Paul ajettiin ulos toisen keltaisen korttinsa myötä.

Voittomaali jäi kuitenkin syntymättä, joka kismitti skotlantilaisten maalia vartioinutta Joe Hartia. Englantilaisvahti antoi Diego Simeonen miehistölle reilun tunnustuksen.

– Atletico teki tästä vaikean ottelun. He ovat joukkue, joka ei panikoi joutuessaan alivoimaiseksi. He käyttivät kaikki temppunsa, mutta mielestäni olimme loistavia, Hart tuumi Eurosportin mukaan.

– Ensimmäinen puoliaika oli mahtava. Oli sääli, että he saivat helpon rangaistuspotkun, mutta tällaista on Mestarien liigan jalkapallo. Moratan pusku oli loistava. Olemme silti joukkueena matkalla oikeaan suuntaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga