Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Arsenal voittoon Sevillasta – Maalitykki loukkaantui jälleen: “Meidän täytyy odottaa”

Gabriel Jesus
AOP

Arsenal hävisi yllättäen UCL-taipaleensa ensimmäisen ottelun Lensiä vastaan. Tykkimiehet palasivat voittojen tielle tiistaina, kun Sevilla kaatui Andalusiassa 2-1 numeroin. Mikel Arteta sai kuitenkin jälleen harmaita hiuksia Gabriel Jesusin loukkaantumisen muodossa.

Mikel Artetan käskyttämä Arsenal pystyi raapimaan arvokkaat kolme pistettä vaikeasta paikasta, kun Sevilla kaatui kotonaan 2-1 lukemin. Arsenal oli hävinnyt ensimmäisen kierroksen ottelunsa Lensille, joten pistetilin avaaminen oli tiistaina lontoolaisten minimitavoite.

Voitto maistui Tykkimiehille, mutta sen arvoa kuitenkin vähensi Gabriel Jesusin loukkaantuminen. Joukkueensa jälkimmäisen maalin tehnyt brasilialainen joutui jättämään pelin kesken tunnettuaan kipua reidessään.

Arteta kommentoi pelin jälkeen hyökkääjän tilannetta.

– Hän tunsi jotain reidessään, joten katsotaan. Hän pyysi välittömästi vaihtoa, joka ei ole hyvä asia, sillä ’’Gab’’ ei ole pelaaja, joka normaalisti tekee sellaista. Meidän täytyy odottaa ja tarkkailla tilannetta seuraavien päivien aikana.

Jesus on kärsinyt viime vuosina lukemattomista loukkaantumista, joten Arsenalissa pelätään varmasti pahinta. Brassitähti on tehnyt tällä kaudella seitsemään pelaamaansa valioliigaotteluun yhden maalin. Kolmessa Mestarien liigan pelissä verkko on heilunut kolme kertaa.

Lähde: HITC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga