Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Real Madrid jatkoi voittokulkuaan – Tuttu mies nousi esiin: “Hän on kummajainen”

Jude Bellingham
AOP

Real Madrid joutui tekemään täyden päivätyön, mutta onnistui lopulta naaraamaan täyden pistepotin Bragan vieraana. Yksi ottelun näkyvimmistä pelaajista oli jälleen kerran loistavassa iskussa oleva Jude Bellingham.

Bragan ja Real Madridin väliseen Mestarien liigan otteluun lähdettiin selkeistä lähtökohdista. Kaksi ensimmäistä peliään voittanut Madrid oli valtava ennakkosuosikki, eikä juuri kukaan uskonut piskuisen kotijoukkueen mahdollisuuksiin. Kamppailusta muodostui kuitenkin tasainen vääntö, jonka Los Blancos vei lopulta nimiinsä 2-1 lukemin.

Huimaa maaliputkeaan jatkanut Jude Bellingham oli jälleen pelin päällä rytmittäen joukkueensa hyökkäyksiä taitavasti. Asiantuntija, Raphael Honigstein kertoi Eurosportin mukaan oman mielipiteensä englantilaisen edesottamuksista.

– Jos arvioimme yksittäisten pelaajien suorituksia, Vinicius Jr oli tänään kenties tärkeämmässä roolissa ottelun lopputuloksen kannalta. Mutta Jude oli jälleen kerran vahva ja vertailukohde muille pelaajille.

– He pelaavat kahdella leveällä hyökkääjällä ja Jude on aivan takana. Joskus hän pelaa kymppipaikalla ja välillä hän nousee keskushyökkääjän paikalle. Tämä tekee vastustajan pelaamisesta erittäin vaikeaa, erityisesti vastaiskujen aikana.

– En usko, että tällä pojalla on mitään rajoja. Hän on kummajainen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga