Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

ManU nousi voittoon pakkoraossa – Tähtivahti muistuttaa: “Meidän on jatkettava taistelua”

Andre Onana
AOP

Manchester United otti elintärkeän voiton Mestarien liigassa, kun FC Kööpenhamina taipui Old Traffordilla 1-0 lukemin. Yksi kotijoukkueen suurimmista sankareista oli maalivahti, Andre Onana, joka torjui rangaistuspotkun lisäajalla.

Kaksi ensimmäistä Mestarien liigan otteluaan hävinnyt Manchester United oli tiistaina selkä seinää vasten. Kotonaan pelanneelle Red Devilsille ei kelvannut mikään muu kuin voitto FC Kööpenhaminaa vastaan.

Sellainen myös irtosi kovan taistelun jälkeen, kun paljon parjatun Harry Maguiren puskumaali riitti tuomaan isännille kolme pistettä.

Kotiyleisö sai sydämentykytyksiä vielä loppuhetkillä, kun Kööpenhaminalle tuomittiin rangaistuspotku Scott McTominayn rikkeen seurauksena.

Runsaan arvostelun kohteeksi joutunut Andre Onana venytti itsensä kuitenkin Jordan Larssonin laukauksen tielle, joten pisteet jäivät Old Traffordille.

– Tämä oli meille tärkeä voitto – meidän oli voitettava tämä peli jatkaaksemme tässä kilpailussa. Me olemme Manchester United ja meillä on paljon kunnianhimoa ja meihin kohdistuu suuret odotukset, Onana kertoi Unitedin verkkosivuilla.

– Olemme liian iso seura tippuaksemme ulos kilpailusta vain kolmen ottelun jälkeen. Meidän täytyy jatkaa taistelua ja työn tekemistä, jotta voimme olla vahvempia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga