Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Brighton otti avausvoittonsa – Espanjalaistähti jatkoi liekehtimistään: “Hän uskoo voivansa nostaa tasoaan”

Ansu Fati
AOP

Brighton otti ensimmäisen voittonsa Eurooppa-liigassa, kun Hollannin mahtiseura Ajax kaatui numeroin 2-0. Seagullsin maaleista vastasivat Joao Pedro ja Barcelonasta lainalla oleva Ansu Fati, jolle osuma oli jo kolmas uuden seuransa paidassa.

Brighton aloitti Eurooppa-liigassa yskähdellen ja taipui avauskierroksella yllättävään 2-3 tappioon AEK Ateenaa vastaan.

Tämän jälkeen Roberto De Zerbin suojatit jäivät 2-2 tasapeliin Marseillen vieraana, joten torstaina joukkueen oli käytännössä otettava kolme pistettä pitääkseen jatkohaaveensa elossa. Siinä Lokit myös onnistuivat, kun joukkue otti Ajaxista komean 2-0 voiton Joao Pedron ja Ansu Fatin maaleilla.

De Zerbi paljasti SussexLiven mukaan yllättyneensä Ajaxin peliryhmityksestä, mutta ylisti joukkueen tapaa murtaa vastustajan puolustusmuoto.

– Emme olettaneet, että Ajax lähtee peliin kahdella topparilla. Emme osanneet käyttää alussa tiloja hyödyksemme, vaikkemme pelanneetkaan huonosti. Paransimme toisella jaksolla, kun ymmärsimme miten he pelaavat, jolloin pystyimme hyökkäämään enemmän keskustan kautta.

De Zerbi antoi myös erityiskehut Fatille, joka teki kolmannen maalinsa Brightonin nutussa.

– Me rakastamme Ansu Fatia. Hän uskoo voivansa nostaa tasoaan ja pyrkii pääsemään täyteen fyysiseen kuntoon, koska hän ei pelannut paljon viime vuonna. Me autamme häntä, mutta hänenkin täytyy auttaa meitä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga