Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Liverpool jatkaa voittojen tiellä: Kesähankinta puhkeamassa kukkaan? – “Hänellä riittää vielä paljon kehitettävää”

Ryan Gravenberch
AOP

Liverpool jatkoi voittojen tiellä Eurooppa-liigassa. Torstaina vastaan asettanut Toulouse jäi pahemman kerran jalkoihin Redsin ottaessa selkeän 5-1 voiton. Jürgen Klopp hehkutti Anfieldillä käydyn kamppailun jälkeen maalinteossa onnistuneen Ryan Gravenberchin suoritusta.

Liverpool ei ole jättänyt mitään sattuman varaan Eurooppa-liigan ensimmäisten kierrosten aikana. Jürgen Kloppin suojatit ovat voittaneet kaikki kolme otteluaan ja hyvä vire jatkui jälleen torstaina Poolin murskatessa Toulousen 5-1 numeroin.

Yksi Redsin näkyvimmistä pelaajista oli Ryan Gravenberch, joka merkkautti nimensä myös maalisarakkeeseen. Gravenberch alkaa pikkuhiljaa löytämään jalansijaa uudessa joukkueessaan, mutta Klopp uskoo 90minin mukaan, että hänellä on vielä runsaasti tilaa kehittyä.

– Hän (Gravenberch) on hyvä pelaaja. Olen todella iloinen, koska hän näyttää löytäneen jälleen peli-ilonsa. Hänen ensimmäinen kosketuksensa on uskomaton ja hän kiihdyttää täyteen vauhtiin nopeasti. Hän ei ole käyttänyt edes puoliakaan täydestä potentiaalistaan. Hyvä asia on se, että hänellä riittää vielä paljon kehitettävää.

– Joukkueena meidän täytyy ottaa suuria askelia ja jatkaa kasvamista. Meillä riittää paljon töitä, mutta tällä hetkellä kaikki näyttää lupaavalta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga