Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:lle huolestuttavia uutisia ennen sunnuntain derbyä – Keskikenttäpelaaja käy kilpajuoksua aikaa vastaan: “Ei ole sataprosenttisessa kunnossa”

Casemiro
AOP

Sunnuntaina pelataan kauden ensimmäinen Manchesterin derby. City lähtee kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina, jota tukee se tosiasia, että United saattaa joutua pelaamaan ilman keskikentän työjuhtaansa Casemiroa.

Manchester Unitedin manageri, Erik ten Hag paljastaa, että Casemirolla on edessään kilpajuoksu aikaa vastaan, jotta hän olisi pelikunnossa Manchester Cityä vastaan sunnuntaina pelattavassa derbyssä.

Keskikenttäpelaaja jätti väliin 2-1 voiton Sheffield Unitedista nilkkavamman vuoksi, jonka hän sai pelatessaan Brasilian paidassa maajoukkuetauon aikana. Casemiro oli pelikiellossa tiistain 1-0-voitossa FC Kööpenhaminaa vastaan.

Hänen odotettiin palaavan Cityä vastaan Old Traffordilla, mutta Ten Hagin mukaan 31-vuotias on edelleen epävarma.

– ’’Case’’ käy kilpajuoksua aikaa vastaan. Hän ei ole sataprosenttisessa kunnossa, ten Hag myöntää ESPN:n mukaan.

Alejandro Garnacho on käytettävissä Cityä vastaan, vaikka FA käynnisti tutkimuksen sosiaalisen median julkaisusta, jossa Garnacho lisäsi André Onanan kuvan yläpuolelle kaksi gorilla-emojia.

Onana on puolustanut joukkuetoveriaan, mutta Garnachoa voi silti uhata pelikielto, jos FA nostaa syytteen sääntöjen rikkomisesta.

– Keskustelemme FA:n kanssa, Ten Hag sanoi.

– Haluan korostaa, että olemme yhdessä, olemme yhtenäisiä. Näitte sen Andren julkaisussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga