Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigaluotsille melkoista hehkutusta: “Tällä hetkellä maailman viiden parhaan managerin joukossa”

Unai Emery
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Aston Villa otti voiton AZ Alkmaarista Konferenssiliigan kolmannella pelikierroksella. Villan maalivahti, Emiliano Martinez on tyytyväinen joukkueen nykysuuntaan ja hehkuttaa päävalmentaja Unai Emeryn tekemää työtä.

Aston Villa rämpi vuosi sitten todella syvissä vesissä. Päävalmentajana toiminut Steven Gerrard ei saanut laivaa käännettyä, jonka myötä hänelle näytettiin lopulta ovea.

Seuraajaksi saapunut Unai Emery on saanut aikaan todellisen ryhtiliikkeen, jonka myötä Aston Villa on noussut vakavasti otettavaksi haastajaksi Valioliigan neljän parhaan joukkoon.

Viime kaudella Englannin pääsarjan seitsemännelle sijalle yltänyt birminghamilaisjoukkue pitää tällä hetkellä viidettä sijaa hallussaan.

Joukkue on mukana Konferenssiliigassa, joka on alkanut Emeryn suojateilta niin ikään positiivissa merkeissä. Villa on kolmen ottelukierroksen jälkeen lohkonsa jaetulla kärkipaikalla, ja jatkopelit ovat luonnollisesti joukkueen ainoa tavoite.

Argentiinan maajoukkueen ja Villan ykköstorjuja, Emiliano Martinez avaa Fabrizio Romanon mukaan joukkueen tulevaisuudensuunnitelmia ja kehuu Emeryn työnjälkeä.

– Unai Emery on tällä hetkellä maailman viiden parhaan managerin joukossa. Aston Villa haluaa voittaa Mestarien liigan. En ole täällä tuhlaamassa aikaa. Me tulemme voittamaan jotakin. Teen kaikkeni, että Villa yltää Mestarien liigaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga