Tottenham jatkoi voittojen tiellä – Crystal Palace antoi tiukan vastuksen

Tottenham Hotspur
Pixabay

Tottenham Hotspur jatkoi voittokulkuaan, kun Crystal Palace taipui perjantaina Lontoon paikallisottelussa lukemin 2-1. Ange Postecogloun ryhmä jatkaa voittonsa myötä sarjakärjessä.

Tottenhamin ja Crystal Palacen välinen ottelu sujui pitkälti ennakko-odotusten mukaisesti. Kotijoukkue Spurs hallitsi pelitapahtumia selkeästi Palacen ollessa pakotettu vetäytymään kuoreensa.

Valkopaitainen Tottenham rytmitti pelitapahtumia ensimmäisistä minuuteista alkaen Roy Hodgsonin joukkueen kytätessä vastaiskun paikkoja. Runsaasta pallonhallinnastaan huolimatta Tottenham ei pystynyt juurikaan murtautumaan parhaalle maalintekosektorille avausjakson aikana.

Vastahyökkäysiin luottanut Palace vastasi kenties ensimmäisen nelivitosen parhaimmista tilanteista, mutta tauolle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toinen puoliaika käynnistyi jälleen Tottenhamin hallinnalla ja kotiyleisö sai aihetta riemuun 53. minuutilla, kun Palacen Joel Ward ohjasi pallon omaan maaliin.

Spurs sai avausmaalin jälkeen lisää uskoa ja peli kääntyi entistä vahvemmin kohti Eaglesin päätyä. Hetkeä myöhemmin nähtiin todella kaunis osuma, kun Heung-min Son vei Tottenhamin kahden maalin johtoon upean syöttökombinaation jälkeen.

Peli näytti olevan tässä vaiheessa pelattu, mutta Palace nousi vielä lopussa maalin päähän Jordan Ayewin komealla laukauksella. Pisteet jäivät kuitenkin Hotspur Stadiumille, joten Ange Postecogloun ryhmä jatkaa edelleen tappioitta sarjakärjessä.