Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Brentfordille kova päänahka – Chelsea kaatui kotonaan: “Lopputulos oli oikeutettu”

Jalkapallo
Unsplash

Brentford otti komean päänahan Englannin Valioliigassa, kun Chelsea kaatui Stamford Bridgellä lukemin 2-0. Beesin päävalmentaja, Thomas Frank ei ollut tyytyväinen avausjakson esitykseen, mutta kiitteli joukkueensa reaktiota puoliajan jälkeen.

Chelsean alkukauden vaikeudet saivat jälleen jatkoa lauantaina, kun joukkue taipui Brentfordin käsittelyssä lukemin 2-0. Chelsea hallitsi ensimmäisellä puoliajalla peliä mielin määrin, mutta kuparinen jäi rikkoutumatta.

Brentford ryhdistyi selkeästi toisella jaksolla käyttäen maalipaikkansa tehokkaasti hyväkseen. Ethan Pinnock vei vieraat johtoon ja Bryan Mbeumo viimeisteli loppulukemat lisäajalla. Bees-manageri, Thomas Frank oli tyytyväinen kolmeen pisteeseen, mutta osasi katsoa myös tuloksen taakse.

– Voitto lämmittää luonnollisesti. Avausjaksolla emme kuitenkaan pelanneet hyvin. Olimme korkeintaan keskinkertaisia. Chelsea oli vahva ensimmäisen 45 minuutin ajan, emmekä puolustaneet niin hyvin kuin yleensä. Roikuimme mukana, mutta jäimme kauas omista standardeistamme.

– Käskin puoliajalla pelaajia uskomaan ja olemaan itsevarmempia, sillä meillä riitti paljon parannettavaa. Pystyimme olemaan rauhallisempia pallon kanssa ja parantamaan syöttöpeliämme. Teimme myös joitain muutoksia puolustamiseemme. Pystyimme nostamaan tekemisemme tasoa riittävästi ja mielestäni lopputulos oli oikeutettu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga