Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Chelsea pyrkii kiilaamaan Cityn edelle – Saadaanko superlupaus taivuteltua siirtymään Stamford Bridgelle?

Chelsea
Pixabay

Boca Juniorsia edustava Valentin Barco on ollut pidemmän aikaa Brightonin ja Manchester Cityn ostoslistalla. Tuoreiden tietojen mukaan Chelsea on niin ikään kiinnostunut lahjakkaan nuorukaisen hankkimisesta.

Valentin Barco on tätä nykyä yksi Etelä-Amerikan tavoitelluimmista nuorista pelaajista. Argentiinan mahtiseura Boca Juniorsia edustava Barco on herättänyt runsasta kiinnostusta Euroopan parhaimmissa sarjoissa.

Valioliigassa pelaava Brighton oli tiettävästi ensimmäinen eurooppalaisjoukkue, joka aloitti neuvottelut Barcon edustajien kanssa. Tämän jälkeen mukaan kilpaan on liittynyt myös Manchester City, jonka uskotaan olevan tällä hetkellä lähimpänä sopimuksen tekemistä lahjakkaan 19-vuotiaan kanssa.

90minin saamien tietojen mukaan Chelsea on niin ikään ilmaissut kiinnostuksensa Barcoa kohtaan ja pyrkii kiilaamaan edelle sopimusneuvotteluissa. Äärimmäisen lupaavana pidetyn Barcon nykyinen sopimus on päättymässä ensi vuoden viimeisenä päivänä.

Boca Juniors on lähteiden mukaan pyrkinyt kiinnittämään timanttinsa uudella kontrahdilla, mutta pelaajan toiveissa vaikuttaa olevan pelaaminen Euroopassa.

Surkeasti kautensa aloittanut Chelsea joutuu joka tapauksessa tekemään täyden päivätyön onnistuakseen vakuuttamaan argentiinalaisen siirtymään Stamford Bridgelle. Takavuosien suursera on menettänyt huomattavasti vetovoimaansa vaisun menestyksen takia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset