Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

City ei lähde takki auki sunnuntain derbyyn: Walker varoittaa ManU-tähden tuomasta uhasta

Kyle Walker
AOP

Manchester Cityn puolustaja, Kyle Walker varoittaa Marcus Rashfordin vaarallisuudesta ennen sunnuntaina pelattavaa Manchesterin derbyä. Englantilaispuolustaja painottaa, että Rashfordin kanssa on syytä olla varuillaan, vaikka tämä ei olekaan yltänyt tällä kaudella parhaaseensa.

Manchester United onnistui kellistämään viime kaudella paikalliskilpailijansa Old Traffordilla. Tästä huolimatta sunnuntain derbyyn lähdetään selkeistä asetelmista Cityn ollessa valtava ennakkosuosikki.

Tätä asetelmaa tukee myös se, ettei viime kaudella Unitedin hyökkäyksen tehomiehenä häärinyt Marcus Rashford ole ollut omalla tasollaan kuluvalla sesongilla.

Citizensin puolustaja, ja Rashfordin joukkuetoveri Englannin maajoukkueesta, Kyle Walker painottaa The Independentin mukaan, ettei liukkaalle hyökkääjälle saa tästä huolimatta antaa yhtään ylimääräistä aikaa.

– Uskoakseni Rashford on näyttänyt vuosien aikana pystyvänsä aiheuttamaan ongelmia mille tahansa joukkueelle, jos häntä ei saada aisoihin. Hän on ollut tärkeä pelaaja niin Englannin maajoukkueelle kuin myös Unitedille tuomansa hyökkäysuhan ansiosta.

– Hänellä on paljon hyviä ominaisuuksia ja tiedämme, että hän saattaa olla vaarallinen viikonloppuna.

Rashford, joka oli tärkeässä roolissa viime kaudella Old Traffordilla pelatussa derbyssä, on toistaiseksi onnistunut vasta kertaalleen maalinteossa yhdeksän valioliigaottelun aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga