Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Korvaako tämä mies Liverpoolin supertähden? – “Se tulee maksamaan paljon”

West Ham United
Pixabay

West Hamin laitahyökkääjä, Jarrod Bowen on ollut hurjassa vireessä alkukaudella. Englantilaisesta on povattu mahdollista korvaajaa Mohamed Salahille, jos Liverpoolin supertähti jättää Merseysiden taakseen.

Mohamed Salah jatkaa edelleen Liverpoolin pelaajana sitkeistä siirtohuhuista huolimatta. Saudiarabialaisseurojen kiinnostus ei ole kuitenkaan hiipunut ja egyptiläistähden uskotaan mahdollisesti päätyvän kauppatavaraksi ensi vuoden aikana.

Villeimpien huhujen mukaan Liverpool on jo varautumassa Salahin lähtöön ja pyrkii etsimään hänelle mitat täyttävää korvaajaa. Spekulaatioissa on nostettu esiin useita mielenkiintoisia nimiä, joista yksi on West Hamia edustava Jarrod Bowen.

Englantilaishyökkääjä on ollut uskomattomassa vireessä tällä kaudella tehden kuusi maalia yhdeksään valioliigaotteluun. Bowenin joukkuetoveri Hammersista, Michail Antonio antoi laitahyökkääjän tulevaisuutta koskien kommentteja, jotka tuskin lämmittävät joukkueen kannattajia. Antonio lähetti terveisensä varsin suorasukaisesti Liverpoolin suuntaan.

– Hän on maalitykki. Kaikki, mihin hän koskee, muuttuu tällä hetkellä kullaksi, Antonio sanoi.

– Mutta hei, se (seurasiirto) tulee maksamaan paljon rahaa, mies on juuri allekirjoittanut seitsemän vuoden jatkosopimuksen. Rahat, jotka saatte Salahista, teidän täytyy antaa meille!

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga