Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pep Guardiola nimesi Cityn suurimman haastajan ennen derbyä: “He ovat tehneet meistä parempia”

Pep Guardiola
AOP

Pep Guardiolan valmentama Manchester City lähtee täynnä itseluottamusta sunnuntaina pelattavaan derbyyn Manchester Unitedia vastaan. Katalaanimanageri ei pidä paikalliskilpailijaa vakavasti otettavana haastajana taivaansinisille.

Valioliigassa pelataan sunnuntaina viisi ottelua. Kierroksen herkkupala on Old Traffordilla pelattava Manchesterin derby, jossa veriviholliset ottavat toisistaan mittaa. Pep Guardiolan luotsaama Citizens lähteen peliin suosikkina, mutta United osoitti viime kaudella pystyvänsä parhaana päivänään kellistämään paikalliskilpailijansa.

Cityn manageri, Pep Guardiola ei 90minin mukaan nimennyt Unitedia suurimmasta kilpailijasta kysyttäessä.

– Oli se yksi vuosi, kun United pääsi lähelle Olen (Ole Gunnar Solkskjaer) kanssa, mutta muuten suurin kilpailijamme on ollut Liverpool. Kun jonain päivänä päätän tehtäväni täällä, tulen muistamaan Liverpoolin suurimpana kilpaijanamme. He ovat haastaneet meidät paremmin kuin yksikään toinen joukkue ja tehneet meistä parempia.

– Arsenal on noussut jälleen tasolleen ja Newcastle on mukana kärkikahinoissa. Katsokaa, miten hyvin Spurs pelaa tällä hetkellä. He ovat pystyneet säilyttämään raikkautensa, sillä he ovat ulkona Carabao Cupista. He ovat nostaneet tasoaan, mutta suurin haastajamme vuosien varrella on ollut Liverpool.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga