Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU-leirissä pettyneet tunnelmat katkeran derbyappion jälkeen: “Meidän on keskityttävä tulevaan”

Manchester United
Unsplash

Manchester City ei jättänyt Manchester Unitedille juurikaan mitään mahdollisuuksia sunnuntaina pelatussa derbyssä. Sinisten 3-0 voittoon päättyneen ottelun loppulukemat kertoo kaiken oleellisen joukkueiden nykyisestä tasoerosta.

Manchesterin derby oli odotusten mukaisesti taivaansinisten juhlaa. City siirtyi johtoon 26. minuutilla, kun Erling Haaland upotti rangaistuspotkun varmasti verkon perukoille. Mies oli lähellä tuplata johdon vielä avausjakson lopulla, mutta Andre Onana venyi ilmiömäiseen pelastukseen.

Haaland jatkoi kuitenkin maalitehtailuaan toisen jakson alussa, jonka myötä Unitedin pelistä katosi viimeinenkin usko. Phil Foden viimeisteli 3-0 lukemat 80. minuutilla, jonka jälkeen osa punapaitojen kannattajista alkoi poistumaan Old Traffordin uumenista.

Kotijoukkueen puolustaja, Jonny Evans myönsi tuloksen olevan kova pettymys, mutta muistutti, että katseet on suunnattava nopeasti kohti tulevaa.

– Tämä ei ole helppoa ja me kaikki olemme todella pettyneitä. Toivomme, että voisimme palata ajassa taaksepäin, mutta tiedämme, että meidän on keskityttävä tulevaan. Siitä tässä joukkueessa on kyse. Meidän täytyy jatkaa matkaa ja valmistautua seuraavaan peliin.

– Toivottavasti saamme pian pelaajia takaisin sairastuvan puolelta, jotta saamme uutta virtaa joukkueeseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga